UNDERVISNING

Ønsker du å ri? Eller lære mer om hest? Vi kan tilby undervisning i flere former, avhengig av ditt behov. Vi ønsker å skreddersy undervisning etter beste evne, men har noen standard konsepter vi tar utgangspunkt i. Du kan komme til oss på Engene og få undervisning, på egen hest, eller på en av våre, eller så kan Tina reise ut til din stall for å undervise etter forespørsel.

RIDE/HESTEKURS:

Heste/ridekurs:

Mandager, tirsdager og onsdager har vi kurs for nybegynnere og viderekomne, små og store! Vi prøver å lage grupper etter alder og nivå og dette er kjempepopulært for vennegrupper. Vi starter dagen med å hente hest ute, stelle og sale på, for så å få en undervisningsøkt, enten på banen eller evnt på tur dersom det passer seg slik. Vi beregner 60 minutter til hver gruppe, og da skal minst 15 minutter være stell og kos. (Hvorfor vi har så stort fokus på kos og stell kan du snart lese mer om et annet sted på hjemmesiden vår!)

Ca hver 10. gang er det en teoriøkt, denne kan være inne i stallen, ute på banen eller i grillhytta. Teori er viktig for alle som ønsker å utvikle seg, og det er spennende for både store å små å «nerde» litt på det man er så interessert i.

Har du fått plass på et kurs eier du denne plassen til den sies opp. Hvert kurs varer i 10 uker og man må betale for hele kurset selv om man ikke ønsker å benytte seg av alle timene. Ønsker du ikke å gå mer enn 10 ganger er det viktig at du sier ifra i god tid før kursslutt slik at du ikke får ny faktura og at plassen din kan benyttes av noen andre.

60 min inkl på/avsaling og stell, liten gruppe. Pris 3300,- for 10 uker.

PRIVATundervisning

  • Privattime på egen hest, 30 min kr 300,-
  • Privattime på egen hest, 45 min kr 450,-
  • Privattime på egen hest 60 min kr 600,-
  • Privattime, lånt hest 60 min (45 min på hesteryggen + ca 15 min stell og oppsaling) Pris kr 600,- pr (påbegynte) time, tider avtales i forkant. Grupper etter avtale, samme pris per person.

Andre kurs/aktiviteter:

  • Bli trygg med hest kurs – avholdes som helgekurs. Følg med hjemmesiden og facebook for informasjon og påmelding!
  • Stellekurs – avholdes som dagskurs. Følg med på hjemmesiden og facebook for informasjon og påmelding!