UNDERVISNING

Ønsker du å ri? Eller lære mer om hest? Vi kan tilby undervisning i flere former, avhengig av ditt behov. Vi ønsker å skreddersy undervisning etter beste evne, men har noen standard konsepter vi tar utgangspunkt i. Du kan komme til oss på Engene og få undervisning, på egen hest, eller på en av våre, eller så kan Tina reise ut til din stall for å undervise etter forespørsel.

RIDE/HESTEKURS:

Ponniskole:

Hver torsdag fra kl 17.00 har vi ponniskole. Dette kan være den første inngangen til hest og ridning for små barn. Her kommer barna til ferdig oppsalt hest, og økten er på kun 30 minutter slik at det er lettere for de små å holde fokuset hele tiden. Her er det veldig flott om foreldre er med å leier (dette lærer man underveis), på denne måten er dette også en aktivitet barn/foreldre kan gjøre sammen. Det er viktig å huske på at dette en aktivitet med hest og at aktiviteten også innebærer å lære å stille stigbøyler for eksempel. Ca en gang hver 10. gang har vi en teoretisk økt, denne kan være planlagt og varslet eller vi kan ta det på sparket. Teori er også viktig for de små og vi gjør det så spennende vi kan! Når man er trygg på å skritte og trave alene så er man også klar for å begynne på et litt mer viderekommen kurs.

Ponniskolen koster kr 200,- pr barn og har kontinuerlig varighet, vi har 1 måneds oppsigelse (gjelder ikke ved bytte av kurs) og vi vil fakturere månedlig.

Kurslærer på torsdager er vår flinke Mia!

LEDIG! Vi har ledig kurs kl 17.30-18.00 på tirsdager!

Heste/ridekurs:

Mandager, tirsdager og onsdager har vi kurs for nybegynnere, viderekomne, små og store! Vi prøver å lage grupper ca etter alder og nivå og dette er kjempepopulært for vennegrupper. Vi starter dagen med å hente hest ute, stelle og sale på, for så å få en undervisningsøkt, enten på banen eller evnt på tur dersom det passer seg slik. Vi beregner 60 minutter til hver gruppe og da skal minst 15 minutter være stell og kos. (Hvorfor vi har så stort fokus på kos og stell kan du snart lese mer om et annet sted på hjemmesiden vår!)

Ca hver 10. gang er det en teoriøkt, denne kan være inne i stallen, ute på banen eller feks i grillhytta. Teori er viktig for alle som ønsker å utvikle seg, og det er spennende for både store å små å «nerde» litt på det man er så interessert i.

Har du fått plass på et kurs eier du denne plassen til den sies opp. Vi har 1 måneds oppsigelsestid og man kan betale timene hver 10. gang på faktura, månedlig faktura eller eventuelt hver gang via Vipps (dette må avtales – om man må huske at man også betaler de ukene man eventuelt ikke kan komme på kurs).

60 min inkl på/avsaling og stell, liten gruppe, 330,- pr gang. Månedlig fakturering.

PRIVAT undervisning

 • Privat time på egen hest, 30 min kr 300,-
 • Privat time på egen hest, 45 min kr 450,-
 • Privat time, lånt hest 60 min (45 min på hesteryggen + ca 15 min stell og oppsaling)
  • 1 person: 600,-
  • 2 personer: 420,- pr pers
  • 3 personer: 350,- pr pers.

Andre kurs/aktiviteter:

 • Bli trygg med hest kurs – avholdes som helgekurs høstterminen 2021. Følg med hjemmesiden og facebook for informasjon og påmelding!
 • Stellekurs – avholdes som dagskurs høsten 2021. Følg med på hjemmesiden og facebook for informasjon og påmelding!