Sommeraktiviteter

«Lek»/samspill med hesten fra bakken

Dette er en fin introduksjon til hester, men også en lærerik og en refleksjonsbasert øvelse for mennesker med hesteerfaring også. Øvelsen egner seg som teambuilding, men brukes også ofte som en terapeutisk øvelse innen psykiatri. Øvelsen vi bruker handler om kommunikasjon og kroppspråk. Vi mennesker danner oss et førsteinntrykk av andre i løpet av tre sekunder og det er den non-verbale kommunikasjonen som signaliserer hvem du er og hva du vil. Bli bevisst ditt kroppsspråk og vis at du mener det du sier. Hestene leser oss som en åpen bok og gir oss tilbakemeldinger. Vi er tilstede som fasilitatorer og «oversettere» for deltakerne. Dette er garantert en flott familieaktivitet eller en annerledes og praktisk øvelse i kommunikasjon (og ledelse) for kolleger eller ledere.

Lek med hest kan kombineres med lunsj, frokost eller middag dersom dette er ønskelig.

Ta kontakt for booking og pris.

Stutterisafari

Vi tilbyr omvisning blant hestene våre, hvor du får høre om rasene vi har, hestenes bakgrunn og historie. Passer fint for familier eller grupper som har lyst til å bli bedre kjent med hester. Vi har føll, unghester, avlshopper og voksne ridehester hos oss og vi avler primært connemaraponnier og norsk varmblods ridehest med dressuravstamning. Varighet ca en time +.

Stutterisafari kan også kombineres med piknik på beitet til hestene, privat ridetime eller ridetur.

Priser:

  • Gruppe opptil 5 personer: kr 500,-
  • 5-12 personer: kr 100,- pr pers

For større grupper ber vi deg om å ta kontakt.

Morgenstund i stallen

Bli med og gi hestene frokost! Morgenen i stallen skal være en fredelig start på dagen, vi gir hestene mat, og nyter synet og følelsen av at hestene hygger seg med maten. Ingenting er mer beroligende enn å høre hestene tygge…. Etter foringen kan man ta en kopp kaffe/te og croissater/frokost i teltet eller på verandaen. Varighet ca 1 time +. Passer for små grupper eller enkeltpersoner.

Pris: 250,- pr pers inkl. kaffe/snacks.

Rideundervisning

Vi kan tilby rideundervisning og rideturer etter avtale hele sommeren. Se egen prisoversikt.

Piknik med hestene

Etter avtale kan vi rigge til en piknikopplevelse for grupper ute på beitet til hestene. Dette er en flott opplevelse man kan dele som en gruppe/par, familie, som utdrikingslag, bursdagsfeiring eller som teambuilding.

Vi kan stå for maten, eller du kan selv ta med piknik-kurv. Vi synes det er veldig gøy å lage en opplevelse til å minnes og er åpne for ideer! Pris oppgis på forespørsel.

Ridetur

Vi kan også tilby rideturer for enkeltpersoner eller små grupper. For å ri på tur må du være en øvet rytter og klare å ri og hå ndtere hesten sin selv. Rideturene arrangeres gjerne i helger, men kan også etter etterspørsel organiseres i ferier og hverdager. Rideturene våre går gjerne til bøkeskogen i Raet nasjonalpark, eller til de frodige jordene rundt Tingstveit. Turene våre går for det meste i skritt, men ved passende anledninger byr hestene gjerne på både trav og galopp.

Pris på ridetur er kr 600,- pr pers. Noen ganger er det vanskelig å beregne tid på turene, men vi bruker som regel rundt en time, men tid til av og påsaling må også beregnes i forkant/etterkantetterØnskes lengre tur koster det 600,- pr påbegynte time. Tid avtales på forhånd.