Ponni på fór?

Noen av ponniene og hestene våre kan trenge en fórvert som har lyst til å stelle litt ekstra for akkurat sin ponni. Når man er fórvert må man stelle hesten, gjøre ren boksen, fylle vann, flis og høy den dagen man har ansvaret. I tillegg må man kose og mosjonere hesten. Enten ved å leie, longere, tømmekjøre eller å ri. Man må huske på at treningsøkten skal være oppbyggende og hyggelig for hesten – så dersom du skal øve på noe spesielt er det kanskje bedre å ta en privattime? All trening må være avklart med stallansvarlig. Noen hester har kanskje et eget treningsopplegg som det er viktig at man følger. Akkurat nå er det flest hester som kan trenge turridning, kanskje det er ridevante venninner som ønsker seg dette?

Å være fórvert gjør at man får et nærere forhold til akkurat «din» hest og det er jo akkurat relasjonsbygging vi er så opptatt av her på ESS! Det er ikke alltid vi er i stallen selv, så det er veldig viktig at den som er fórvert er selvgående og helst over 15 år. Det er en selvfølge at du kan håndtere hesten alene. Det er mulig å være fórvert både i helger og i ukedager, alt etter avtale, og vi ønsker at fórverter også tar undervisning hos oss. Noen ganger har vi weekendkurs og andre arrangementer – da har fórverter førsterett til å melde seg på. Noen hester er godt utdannet og andre er helt unge som har utdannelsen foran seg. Som fórvert kan du dermed ha muligheten til å være med på reisen å utdanne en hest. Å ha en hest eller ponni på fór koster 200,- pr dag/pr hest, og vi ønsker kun faste avtaler og minimum 2 ganger pr uke.

Hvem ønsker seg fórvert?

Driar – kan ønske seg en liten, lett, uredd og meget ridevant person til å gå på tur.

Gustav – er 3 år gammel hingst, ønsker seg en forvert som er interessert i trening fra bakken. Hans rideutdannelse er i gang og vi som jobber i stallen står for den.

Madonna – shetlandsponni. UNNTAK FRA 15 ÅRsregelen vår. Kan ønske seg noen som tar henne med på tur, eller arbeider for hånd/trener fra bakken. Madonna kan både ris og kjøres.

Havanna – kan ønske seg en liten, lett, uredd og meget ridevant person for turridning.

Zenobia – kan ønske seg en liten, lett, uredd og meget ridevant person for turridning.

Todd – trenger en humoristisk, uredd og øvet person. Kan også brukes i ridetimer dersom man ønsker «egen» hest på kurs. Todd er en 6 år gammel avlshingst som vet å snurre oss rundt lillefingeren 😉