GÅRDSLEIR

Hver sommer eller skoleferie arrangerer vi gårdsleir. Det er kjempegøy! Da starter vi dagen med å gi dyra mat og stelle for de, og utover dagen har vi forskjellige aktiviteter, allermest med hestene, men vi pleier også å få tid til å lage noe, eller stelle litt i grønnsakshagen. Generelt sier vi at alle som vil skal få prøve å ri i løpet av gårdsuka, men at ingen skal føle at de må. Det er viktig å huske på at dette ikke er en rideleir med ridning hver dag, men på noen leirer har vi også mer rideundervisning – da kaller vi dette rideleir eller treningsleir.

I 2021 fikk vi lov til å arrangere SOMMERSKOLE i samarbeid med Arendal kommune. Sommerskolen arrangerte vi i uke 26, 27 og 32 og alle ukene var stappfulle og vi kan kalle det en knallsuksess! Fantastiske tilbakemeldinger fra både barn og foreldre og så utrolig mange gode opplevelser vi fikk sammen!

I 2022 skal vi arrangere gårdsleir, rideleir OG treningsleir!

Gårdsleir er for de som ikke har ridd tidligere og som ønsker en uke med opplevelser sammen med oss på gården. Rideleir krever at du som rytter er selvstendig nok til å ri alene på forskjellige hester i skritt og trav som et minimum. Treningsleir er for deg som enten har egen hest eller er på et nivå hvor man tenker at man skal ut og konkurrere.

Uke 25: 2 dagers gårdsleir – fra 23.-24.juni. Kr 1300,- pr barn.

Uke 26: 5 dagers gårdsleir – fra 26.juni -01.juli. Kr 2900,- pr barn.

Uke 27: 5 dagers rideleir – fra 04.juli -08.juli. Kr 4800,- pr barn. KUN FÅ PLASSER!

Hver deltaker får en fast hest som man har ansvaret for hele uken, to undervisningsøkter hver dag, teori og en avsluttende treningskonkurranse på fredagen.

Treningsleirer arrangeres i uke 28, 29 og 30! Ta kontakt for info, pris og påmelding.

Uke 31: 5 dagers gårdsleir – fra 01.-05. august. Kr 2900,- pr barn.

Uke 32: 5 dagers rideleir – fra 08.-12. august. Kr 4800,- pr deltaker. KUN FÅ PLASSER!

Hver deltaker får en fast hest som man har ansvaret for hele uken, to undervisningsøkter hver dag, teori og en avsluttende treningskonkurranse på fredagen.

Uke 33: 3 dagers leir – fra 15.-17. august. Kr 1900,- pr barn.

PÅMELDING:

Ønsker du å melde deg eller ditt barn på leir?

Send mail til: tina.solbakken@gmail.com