STALLGJENGEN

Hos oss har vi et konsept vi kaller stallgjengen! De er hverdagsheltene våre og fremtidens håp! Stallgjengen er for barn og unge fra 9 år som jobber og hjelper til i stallen, både i hverdager og i helger. De steller hestene, ser til at alle har nok vann og rene bokser, de rydder, møkker, feier, raker og pusser utstyr. Den viktigste oppgaven er også å hjelpe til med rideundervisningen, for her er det mange som trenger leiehjelp for eksempel.

Å bli dyktig rytter eller hesteperson krever veldig mye trening, og vi ser at når man er med i stallen og hjelper til lærer man kjempemasse og blir mye tryggere sammen med hestene. Stallgjengen er basert på mentorprinsippet og barna/ungdommene vil ikke få betalt i kroner og øre, men erfaringer og opplevelser.

En gang i blant arrangerer vi ridetime for stallgjengen. Dette er alltid på en fredag, lørdag eller søndag. Disse ridetimene er spesielt tilpasset stallgjengen og man rir sammen på time. Ellers er alle som er i stallgjengen får også tilbud om å være med på aktiviteter vi har her på gården. Man bestemmer selv hvor mye man er i stallen og hjelper til, men det er viktig å passe på at man også har tid til å gjøre leksene sine. Vi ønsker at man som et absolutt minimum er en hverdag i uken. Det er også viktig at man avtaler hvilke dager man kan være i stallen og at man er pliktoppfyllende i forhold til dette!

Kanskje rir du på kurs her allerede, eller kanskje er du hestevant og har lyst til å bli med i et hyggelig, lærerikt og aktivt miljø? Ta kontakt med Tina dersom du har lyst til å bli med!

!!!NYHET!!!

Weekendkurs for Stallgjengen!

Vi har fått veldig mange henvendelser om nye deltakere til Stallgjengen. For å kunne dekke interessen og samtidig sikre kvalitet i opplæringen innfører vi nå et obligatorisk kurs som alle som ønsker å bli med i Stallgjengen må være med på. Kursene er også åpne for de som allerede er med, men som ønsker å bli tryggere på rutiner og bli bedre kjent med stallen og alle som er her 🙂 Et weekendkurs vil inneholde «litt av alt» man må lære og kunne for å være i stallen, og kan også være veldig nyttig kunnskap dersom man ønsker å feks ta grønt kort kurs eller å forberede seg til å få egen hest. Vi skal også ha undervisning i ridning og/eller andre hesteaktiviteter hver dag, og vi hygger oss sammen med god lunsj.

Pris pr kursdeltaker: 1800,- inkl lunsj.