HESTE-SFO

Vi har tilbud om aktivitet etter skoletid for barn mellom 6-12 år. Vi har åpent fra kl 12 frem til kl 16.30 tre dager i uken. Mandag, tirsdag og onsdag. Ved stor etterspørsel vil vi åpne for full uke. Aktivitetene er varierte, men med fokus på kos og stell av hesten. Det er ikke rideundervisning i SFO tiden, men de som går på SFO får rabatt på ridetimer. Er det fint vær hygger vi oss gjerne med pølser ved bålet eller i grillhytta. Vi pleier å legge inn en spisepause etter at vi har gitt hestene middag kl 14. Enten har barna med seg god niste, ellers tilbyr vi et lett måltid som yoghurt og frukt. Man blir nemlig veldig sulten av å holde på med hest!

Selv om vi har mest hester her, så har vi også noen nydelige kaniner, høner og vaktler som også trenger litt stell. Her finner gjerne barna en annen type mestring og ro enn sammen med hestene og vi liker godt kombinasjonen av små og store dyr vi passer på.

Vi følger årstidene med alt det har å tilby – barna kan være med på alt som skjer i stallen og involveres naturlig i prosessen fra føllene blir til, følger med drektigheten helt til føllene blir født. Også det å lære om føll og unghester, lek og oppdragelse, er en del av hverdagen hos oss.

Vi tilbyr også drop-in når det er plass til dette. Booking må da gjøres dagen før. Barn som ønsker full plass prioriteres. Vi anbefaler samkjøring til SFO, men dersom det er behov for henting kan dette avtales ved nok etterspørsel.

DROP-IN kr 300,- pr barn pr gang.

Halv plass (3 dager i uken) kr 2800,- pr mnd.