Aktivitetskalender

September

11.-12. september: Ride’n Dine

Bli med på en hyggelig helg, med hest, gode venner og god mat. Vi lager gode lunsjer både lørdag og søndag, og på lørdagen tilbereder vi en bedre, men rustikk, middag i grillhytta.

Lørdag har vi en undervisningstime (en til en), pluss en spennende gruppeaktivitet med hest. Denne aktiviteten lar oss se på hesten på en litt annen måte enn vi kanskje er vant til og gir oss mulighet til å reflektere og undres over mye vi ikke nødvendigvis tenker over i det daglige livet med (eller uten) hest.

Søndag er det ny privattime og dersom vi får det til, en flott tur Hasseltangen eller Bøkeskogen for å nyte deilig natur i fint høstvær. Vi spiser en god lunsj før vi takker for denne gang.

Pris pr pers kr 2000,- og vi har kun få plasser tilgjengelige.

18.-19. september Weekendkurs for barn

Weekendkurs for barn mellom 6-12 år med masse morro, stelling og ridning begge dager. Instruktøren vår Mia er ansvarlig for denne helgen, og vi bygger på erfaringene vi har hatt gjennom alle uken med sommerskole og gårdsleirer. Litt stell og kos med kaniner, høner og vaktler og masse hesteaktiviteter!

Ta med god niste og klær etter vær. Vi spiser i grillhytta, og har ellers basen vår der.

FULLT!! Ta kontakt for å venteliste 🙂

Oktober

Høstleir uke 40

Bli med på vår gårdsleir i høstferien! I uke 40 har vi 5 dagers gårdsleir for barn mellom 6-12 år. Vi starter vi dagen med å gi dyra mat og stelle for de, og utover dagen har vi forskjellige aktiviteter, allermest med hestene, men vi pleier også å få tid til å lage noe, kose med smådyrene, eller et hageprosjekt. Generelt sier vi at alle som vil skal få prøve å ri i løpet av gårdsuka, men at ingen skal føle at de må. Vi legger opp til rideaktiviteter tre dager av uken og andre hesterelaterte aktiviteter (som agility, leietrening og gruppearbeid). For oss er samvær og trygghet med hestene en svært viktig faktor og vi etterstreber at alle skal få oppleve å være trygge med hestene både fra bakken og på ryggen deres. Ta med god niste – så spiser vi lunsjene våre sammen i grillhytta!

Vi starter dagen kl 09.00 og avslutter hos oss kl 15.00. Dersom det er ønskelig med mertid (før/etter kjernetid kan dette kjøpes som tilleggstjeneste)

Pris kr 2800,- pr pers

PÅMELDING: (førstemann til mølla -begrenset plasser)

-> pr mail til tina.solbakken@gmail.com

-> inneholder navn og alder på barnet, samt beskrivelse av tidligere erfaring